Bitcoin-neuvontaa
Osta Bitcoinia ja lunasta itsellesi 8 €:n arvoinen etu. Saat maksutonta neuvontaa.

Mikä on Bitcoin?

Pääset alkuun lukemalla nämä suomalaisen Bittiraha -sivuston artikkelit:

Kenelle maksuton Bitcoin-neuvontani kuuluu?

Edistän lohkoketjuteknologian leviämistä ihmisten arkipäiväiseen käyttöön. Tarjoan maksutonta neuvontaa kryptovaluuttojen hankkimisessa, vastaanottamisessa ja käyttämisessä maksaville asiakkailleni sekä kaikille, jotka haluavat lunastaa itselleen 8 €:n arvoisen edun Coinbase -palvelun kautta (lue tästä lisää alempaa).

Halutessasi neuvontaa, voit olla minuun yhteydessä sähköpostilla, WhatsAppilla tai puhelimella. Ota minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Lisäksi

Kun maksat tuotteistani ja palveluistani Bitcoinilla, Ethereumilla tai Litecoinilla, olet oikeutettu 1 %:n kryptovaluutta-alennukseen. Vastaavasti myymällä minulle jalometallia kryptovaluuttaa vastaan, olet oikeutettu 1 %:n kryptovaluuttabonukseen, eli korotettuun hintaan.

Miten ostan Bitcoinia (ja saan 8 €:n arvoisen edun)?

Coinbase -palvelu palkitsee ne käyttäjät, jotka onnistuvat hankkimaan palveluun uusia käyttäjiä. Alla olevan linkin ohjeista löydät Coinbasen minulle antaman yksilöllisen linkin. Jos liityt sen kautta palveluun ja ostat vähintään 88 €:lla Bitcoinia, se hyödyttää meitä molempia, sillä saamme kumpikin itsellemme 8 €:n arvosta ilmaista Bitcoinia.

Voit ostaa Bitcoinia myös suomalaisesta Coinmotion -palvelusta. Vastaavasti myös Coinmotion palkitsee ne käyttäjät, jotka onnistuvat hankkimaan palveluun uusia käyttäjiä. Alla olevan linkin ohjeista löydät Coinmotionin minulle antaman yksilöllisen linkin. Jos liityt sen kautta palveluun, se hyödyttää meitä molempia, sillä saat alennetut vaihtokulut ensimmäisten 30 päivän ajaksi. Minä puolestani saan 5% veloitetuista vaihtokuluista joka kerta kun ostat tai myyt Bitcoinia palvelussa.


HUOM! En edusta mitään tällä sivulla suositeltua tahoa, enkä ole sijoitusneuvoja. Olet yksin vastuussa omista päätöksistäsi ja niihin liittyvistä riskeistä. Älä sijoita sellaiseen mitä et ymmärrä, äläkä sijoita enempää, mitä olet valmis häviämään.